fbpx

Újgenerációs amerikai ablakok
iWee - exkluzivitás, elegancia, innováció

Küldetésünk kiépíteni a legmagasabb minőségű, önműködő amerikai alumínium ablakokat. Célunk, hogy egy pontban összpontosuljon a kényelem, a biztonság és az exkluzív design. Minőségi felület, egyszerű vezérlés és igazán hosszú élettartam.

Szeretnénk bemutatni egy újdonságot, mely exkluzív megoldást nyújt az otthonok és a vállalkozások számára.

iWee Red lakásába, házába és kertjébe, terasza vagy medencéje körül
Kültér a beltérben, beltér a kültérben

A kiváló hőszigetelésű amerikai ablakok gondoskodnak az Ön kényelméről. Cserélje le a falakat függőleges irányú tolóablakokra. Varázsolja ebédlőjét a szabad ég alá!

Kiváló hőszigetelő képességű ablakok, két- vagy háromrétegű üveggel az Ön zavartalan kényelmének érdekében. Az Ön saját iWee teraszán bármelyik pillanatban odavarázsolhatja a nyaralás érzését. Nem zavarhatja többé a változó időjárás, az eső vagy a szél.

A csendes elektronikus motornak köszönhetően egyetlen kattintással csúsztathatóak az ablakok. Az iWee ablakok emellett okostelefonokon keresztül, vagy a smart rendszerrel összekapcsolva is irányíthatóak. Várja Önt a béke, a nyugalom és a pihenés.

iWee Blue vállalkozása számára
Használja ki férőhelyeit az év 365 napján

Növelni szeretné bevételeit? Használja ki teraszának kapacitását az év minden napján! Az innovatív iWee BLUE ablakok egész évben védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben.

Az iWee alumínium ablakok versenyelőnybe hozzák a konkurenciával szemben. Míg a többi éttermek rossz idő esetén kénytelen bezárni, a motorral felszerelt, távirányítású iWee ablakok gondoskodnak vendégei kényelméről. Csatlakoztassa Smart rendszeréhez és nem kell többé aggódnia! Biztosítsa vendégei számára az egész éves kényelmet!

A jövő azoké, akik biztosítják maguknak!

Összetevők,
melyek elvarázsolják Alumínium konstrukció, megerősített kétrétegű üveg és csendes motor alkotja az iWee amerikai ablakot.

A kifogástalan anyagokból gyártott innovációs ablakok kiválóan harmonizálnak az ízléses kivitelezéssel. Minőségi alumínium profil, kiváló szigetelő képesség, megerősített kétrétegű üveg és csendes motoros vezérlés. Ez mind az iWee.

Ideális befektetés:

nyári terasszal rendelkező éttermek
kávézók, teaházak
hotelek
wellness centrumok számára

Rendkívüli megoldás:

családi házak
téli kertek
lugasok
teraszok
medencék  számára

Válasszon a színek széles választékából, hogy iWee ablakai a lehető legjobban harmonizáljanak a környezettel és az építészeti jegyekkel. Egy ingyenes konzultációt követően 3D tervekkel szolgálunk Önnek és egyedi árajánlatot dolgozunk ki. Ezt követően iWee ablakait kiszállítjuk, beszereljük és összekötjük Smart rendszerével. 
Mindent kézhez kap és kulcsrakészen!