fbpx

Teraszok kényelme az év minden napján,
időjárástól függetlenül.

Ideális befektetés:

Kávézók
Éttermek
Hotelek
Wellness centrumok

Amerikai ablakok a vállalkozása számára

Növelni szeretné bevételeit? Használja ki teraszának kapacitását az év minden napján! Az innovatív iWee BLUE ablakok egész évben védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben.

Az iWee alumínium ablakok versenyelőnybe hozzák a konkurenciával szemben. Míg a többi éttermek rossz idő esetén kénytelen bezárni, a motorral felszerelt, távirányítású iWee ablakok gondoskodnak vendégei kényelméről. Csatlakoztassa Smart rendszeréhez és nem kell többé aggódnia! Biztosítsa vendégei számára az egész éves kényelmet!

A jövő azoké, akik biztosítják maguknak!

Elegáns és gazdaságos amerikai ablakok

Egyetlen gombnyomás, mely után a csendes motor az iWee ablakokat elegáns korlátokká alakítja. Az ablakok egyesével és együtt is mozgathatók.

Az amerikai iWee ablak segít a nyári terasz tisztaságának megtartásában is. Gazdaságosak és nem kell többé aggódnia a terasz tisztántartása vagy a levelek összegereblyézése miatt. A minőségi iWee ablakoknak és korlátainak köszönhetően terasza mindig tiszta lesz és készen áll majd a fogadásra.
Vendégei így zavartalanul élvezhetik a tiszta környezetet, hogy egyszerre pihenhessen testük és lelkük.

Maximális kényelem
vendégei számára
Automatikus
szellőztetés
Hőmérsékletszabályozás

Válasszon a színek széles választékából, hogy iWee ablakai a lehető legjobban harmonizáljanak a környezettel és az építészeti jegyekkel. Egy ingyenes konzultációt követően 3D tervekkel szolgálunk Önnek és egyedi árajánlatot dolgozunk ki. Ezt követően iWee ablakait kiszállítjuk, beszereljük és összekötjük Smart rendszerével.
Mindent kézhez kap és kulcsrakészen!

Tökéletes megoldás otthona számára

Többcsillagos hotel luxusérzete
saját otthonában