fbpx

Többcsillagos hotel luxusérzete
saját otthonában

Rendkívüli megoldás:

Családi házak
Téli kertek
Lugasok
Teraszok
Medencék

Élvezze a helyek nyújtotta lehetőségeket

Több helyre van szüksége? Esetleg nagyobb kertre? Szerelje fel otthonát az önműködő amerikai iWee alumínium ablakokkal. Építsen ki külteret beltéren, vagy akár fordítva. A kiváló minőségű felület és alumínium profil pedig garantáltan hosszú élettartamot biztosít.

Megérdemli egy többcsillagos hotel luxusérzetét saját otthonában! Varázsolja ebédlőjét a csillagos ég alá. Élvezze ki az exkluzív komfortérzetet az év minden napján, időjárástól függetlenül.

Prémium minőségű iWee amerikai ablakok

A két- vagy háromrétegű üveggel és kiváló alumínium profillal rendelkező prémium iWee RED ablakok egyedülálló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Az iWee ablakok télen, nyáron és borús időben is automatikusan biztosítják az optimális beállítást. Gazdaságos szellőztetést, hőmérsékletszabályozást és friss levegő keringést nyújt a helyiségekben. Így gond nélkül élvezheti a napot családjával.

Az otthon
exkluzív kényelme
Automatikus
szellőztetés
Hőmérsékletszabályozás

Válasszon a színek széles választékából, hogy iWee ablakai a lehető legjobban harmonizáljanak a környezettel és az építészeti jegyekkel. Egy ingyenes konzultációt követően 3D tervekkel szolgálunk Önnek és egyedi árajánlatot dolgozunk ki. Ezt követően iWee ablakait kiszállítjuk, beszereljük és összekötjük Smart rendszerével. Mindent kézhez kap és kulcsrakészen!

Tökéletes megoldás vállalkozása számára

Zavartalan kávézgatás,
bármely időjárásban